Policija pronašla marihuanu

Slika PU_BP/IMG_0757-pištolj-lisice.jpg

U petak oko 20.30 na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, policijski službenik za suzbijanje prekograničnog kriminaliteta, izdvojio je osobni automobil Audi A3 (BiH registracijskih oznaka) zbog sumnje u nezakonite radnje

Foto: Ilustracija

U petak oko 20.30 na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, policijski službenik za suzbijanje prekograničnog kriminaliteta, izdvojio je osobni automobil Audi A3 (BiH registracijskih oznaka) zbog sumnje u nezakonite radnje. Detaljnom graničnom kontrolom vozila, prtljage i 22-godišnjeg vozača (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađena je kutija cigareta sa PVC paketićima u kojima se nalazilo ukupno 2,5 grama opojne droge, što je izuzeto sukladno zakonskim odredbama. Preliminarnim vještačenjem je dobivena pozitivna reakcija na drogu marihuana, koja će se proslijediti u Centar za kriminalističko vještačenje u Zagreb.   

U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv 22-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjeno kazneno djelo zlouporaba opojnih droga, a kazneni postupak protiv njega  će se održati danas u Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.     



Stranica