Skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

Slika PU_BP/IMG_1864-uhićen2.jpg

Vozača koji je jučer oko 7.30 sati u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, na prostoru benzinske postaje skrivio prometnu nesreću, pa pobjegao, policija je ubrzo pronašla i uhitila.


Foto: Ilustracija
 
Dana 11. kolovoza oko 7.30 sati u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, na prostoru benzinske postaje dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač koji je uzrokovao prometnu nesreću je pobjegao.
Policijski službenici su ubrzo utvrdili da je 27-godišnjak iz Slavonskog Broda sudjelovao u ovoj prometnoj nesreći upravljajući osobnim automobilom marke BMW, kojim je ušao na prilazni kolnik benzinske postaje, ne propustivši teretni automobil, koji mu je nailazio s desne strane. Pritom je došlo do udara osobnog vozila u bočni dio teretnog vozila.
Također je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima, te je na ovakav način upravljao vozilom već nekoliko puta.
U dogovoru sa državnim odvjetnikom 27-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica sude i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica