Nova zaplijena marihuane

Slika PU_BP/Img_0081-droga.jpg

U nastavku kriminalističkog istraživanja od 15. srpnja nad dvojicom muškaraca (u dobi od 20 i 23) iz Slavonskog Broda od kojih je policija 15. srpnja oduzela 23,7 grama marihuane, pronađeno je i oduzeto još 61,6 grama marihuane.


Foto: Ilustracija
 
U vezi priopćenja od 16. srpnja u nastavku kriminalističkog istraživanja nad dvojicom muškaraca (u dobi od 20 i 23) iz Slavonskog Broda od kojih je policija 15. srpnja oduzela 23,7 grama marihuane, pronađeno je i oduzeto još 61,6 grama marihuane.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem obuhvaćen je 19-godišnjak iz Slavonskog Broda koji je kupio 50 grama marihuane od 20-godišnjaka i 23-godišnjaka. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 19-godišnjak, te je oduzeto 19 manjih paketića ukupne težine 61,6 grama marihuane, koja će biti proslijeđena na daljnje vještačenje u Centar za kriminalističko vještačenje u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je provedeno i nad još jednim 20-godišnjakom, te 17-godišnjakom. Policijski službenici su potvrdili osnovanu sumnju da je 17-godišnjak počinio kazneno djelo sprječavanja dokazivanja, protiv kojeg slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu za mladež. Protiv 19-godišnjaka i 20-godišnjaka slijede kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

Pročitajte više o predhodnoj zaplijeni marihuane.


Stranica