Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Slika PU_BP/IMG_1197-regulacija prometa.jpg

Jučer u 10,35 sati na autocesti Bregana-Lipovac, kod mjesta Velika Kopanica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila


Foto: Ilustracija
 
Jučer u 10,35 sati na autocesti Bregana-Lipovac, kod mjesta Velika Kopanica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kada je 52-godišnja vozačica osobnog automobila marke Ford Fusion, krećući se lijevom preticajnom trakom prešla na travnatu površinu s lijeve strane i prednjim djelom automobila udarila u smjerokazni stupić, a potom u zanošenju po kolničkoj traci vozilom sletjela na travnatu površinu s desne strane. Vozilom je udarila i probila zaštitnu ogradu, nakon čega se zaustavila s južne strane žičane ograde i to nakon okretanja i prevrtanja po travnatoj, asfaltiranoj i šljunčanoj površini.
U ovoj prometnoj nesreći 52-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, pa je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na liječenju u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu. Protiv 52- godišnjakinje podnesen je prekršajni nalog, a o događaju slijedi i obavijest nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica