Razriješene teške krađe

Slika PU_BP/Uhićen-1.jpg

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom mladića u dobi od 17 do 20 godina, kojim je utvrđeno da oni u šest navrata provalili u obiteljske kuće i kiosk na području Grada


Foto: 
Ilustracija
 
Policijski službenici su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad četvoricom mladića u dobi od 17 do 20 godina i utvrdili da su oni u šest navrata provalili u obiteljske kuće i kiosk na području Grada Slavonskog Broda, otuđivši uglavnom razne tehničke uređaje i druge predmete.  Provaljivali su tijekom mjeseca ožujka, travnja i lipnja ove godine i to u obiteljske kuće čiji vlasnici nisu bili kod kuće već su se nalazili u inozemstvu. Nasilno su otvarali vrata ili prozore, ulazili u unutrašnjost obiteljskih kuća iz kojih su otuđivali razne tehničke uređaje, zlatninu, novac, alkoholna pića i slično, a iz kioska razne prodajne predmete i slatkiše. Ukupna materijalna šteta koja je na ovakav način prouzročena iznosi oko 64 tisuće kuna.
Protiv 17-godišnjaka, dvojice 18-godišnjaka 20-godišnjaka iz Slavonskog Broda, slijede posebna izviješća kao dopune kaznenim prijavama nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe.
Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika na pronalasku otuđenih predmeta, drugih počinitelja i utvrđivanju ostalih okolnosti kaznenih djela.


Stranica