Uhićen kradljivac bicikala

Slika PU_BP/IMG_1961-krađe bic..jpg

Jučer su policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom na okolnosti krađe, kojeg su zatekli sa lončanicama cvijeća, a nakon što je pušten pokušao je


Foto: Ilustracija
 
Dana 11. svibnja policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Policija ga je zatekla sa lončanicama cvijeća (5 komada) koje je prethodno otuđio iz jedne Srednje škole u Slavonskom Brodu. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je on u proteklih mjesec dana otuđio 10 bicikala u užem području grada (većinom oko Doma zdravlja). Nakon istraživanja je pušten, te je oko 17,50 sati u Slavonskom Brodu, Borovska ispred Doma zdravlja pokušao otuđiti bicikl vlasništvo 48-godišnjakinje. Policijski službenici su ga uhvatili na izvršenju kaznenog djela, upravo kada je pokidao lokot i sajlu kojom je bicikl bio zaključan za metalno postolje za parkiranje bicikala, te se s biciklom pokušao udaljiti.
Protiv 32-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.


Stranica