Moto susreti u Slavonskom Brodu

Slika PU_BP/Img_6393-Moto-10..jpg

Foto: 
PU brodsko-posavska 
 
U vremenu od 7. do 9. svibnja i ove godine u Slavonskom Brodu, održani su 7. Megabikers susreti. Ovogodišnje moto susrete organizirali su pripadnici Moto kluba Brod uz podršku gradskog poglavarstva i turističke zajednice.

Prigodni program se održavao na športsko-rekreacionom centru Poloj. Tijekom noći u petak brojne posjetitelje su uveseljavali razni rok sastavi uz pratnju plesačica. U subotu je organizirana i utrka ubrzanja, a nakon toga svi motociklisti i mopedisti su sudjelovali u defileu ulicama Grada Slavonskog Broda. Na večer su se opet zabavljali, zajedno sa posjetiteljima na Poloju uz rok sastave. Posjetitelji su mogli pogledati i Sexy show, a u sklopu ovog programa održan je i prigodni govor i proglašenje pobjednika. Cijela ova manifestacija bila je dobro osigurana, a za održavanje reda bili su zaduženi zaštitari, sami članovi Moto kluba i Udruga specijalne jedinice policije. 


Iako je bilo pojedinačnih izgreda, koje je policija pravovremenom intervencijom stavila pod nadzor, stanje sigurnosti tijekom održavanja ovih Moto susreta ocijenjeno je zadovoljavajućim, obzirom da se radi o jednom od najvećih okupljanja u Republici Hrvatskoj.

Dobra organizacija, konstantna i maksimalna nazočnost policijskih službenika doprinijela je osjećaju sigurnosti, normalnom i nesmetanom odvijanju programa na Poloju na oduševljenje velikog broja posjetitelja. Procjenjuje se da je na Moto susretima ove godine, uključujući cijeli program (utrke ubrzanja i defile gradom) bilo oko 20 tisuća posjetitelja.


Stranica