Nasilnička ponašanja

Slika PU_BP/IMG_1113-nas.pon..jpg

Jučer se 49-godišnji muškarac sa područja općine Rešetari nasilnički ponašao prema svojoj supruzi, a na području općine Cernik 26-godišnjak prema svojoj majci.


Foto: Ilustracija 

Dana 5. svibnja oko 14 sati u manjem mjestu na području općine Rešetari 49-godišnjak se nasilnički ponašao u obitelji. Galamio je na 38-godišnju suprugu, psovao i nazivao pogrdnim riječima, a sve u prisutnosti njihovog 14-godišnjeg djeteta. Policijski službenici su ga doveli i zadržali u službenim prostorijama obzirom da je postojala opasnost da će on u pijanom stanju nastaviti sa nasilničkim ponašanjem. Izvršenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu i iznosu od 3,43 promila. Također je utvrđeno da je on prekršio već izrečenu zaštitnu mjeru „zabrane približavanja žrtvi nasilja u obitelji na udaljenosti manjoj od pet metara“ koju je izrekao Prekršajni sud u Novoj Gradiški.
Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.
 
Dana 5. svibnja oko 10.30 satu na području općine Cernik 26-godišnjak se nasilnički ponašao prema svojoj majci. On je u pijanom stanju vikao na 55-godišnju majku, galamio i psovao. Također ju je i udarao nogom po njenoj ruci i nozi. Policijski službenici su 26-godišnjaka doveli i zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, a izvršenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u iznosu od 1,93 promila. Protiv njega se podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.


Stranica