Krađa i teška krađa

Slika PU_BP/IMG_0756-lisice.jpg

Preksinoć u Novoj Gradiški, Frankopanska, nepoznati počinitelj je provalio u skladišta trgovačkog centra i otuđio veću količinu predmeta i alkoholnog pića, a jučer su policijski službenici razriješili


Foto: Ilustracija
 
Dana 4./5. svibnja u Novoj Gradiški, Frankopanska, nepoznati počinitelj je provalio u skladišta trgovačkog centra. Iz unutrašnjosti je otuđio veću količinu predmeta i alkoholnog pića, pričinivši štetu vlasniku u iznosu ispod 100 tisuća kuna. Policija nastavlja rad u cilju pronalaska i procesuiranja nepoznatog počinitelja.
 
Dana 5. svibnja policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Utvrdili su da je on početkom siječnja u mjestu Slobodnica sa otvorenog prostora na farmi u izgradnji otuđio ukupno 40 komada dijelova skele sa metalnim podovima i metalnih pulceva. Materijalna šteta cijeni se na iznos ispod 14 tisuća kuna. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 21-godišnjak u sklopu koje je pronađen dio pulceva koji će biti vraćeni vlasniku.
Protiv 21-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.


Stranica