Razriješene teške krađe

Slika PU_BP/IMG_1151-pol.vozilo i traka.jpg

Policija je operativnim radom i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom, 16-godišnjakom i 15-godišnjakom utvrdila, da su oni iz obiteljske kuće i vikendice otuđili motorni trimer i zlatninu


Foto: Ilustracija
 
Dana 3. svibnja, nakon provedenih izvida policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 16-godišnjakom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Utvrđeno je da su oni tijekom studenoga prošle godine razbili staklo na ulaznim vratima vikendice u Slavonskom Brodu, Janiševac, u koju su nakon toga ušli, otuđivši jedan motorni trimer marke Stihl FS36. Motorni trimer je pronađen i vraćen 55-godišnjoj vlasnici, a protiv osumnjičenika slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.
 
Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 15-godišnjakom utvrdili da je on krajem travnja iz obiteljske kuće u Slavonskom Brodu, K. Kotromanić (vlasništvo 44-godišnjaka) otuđio zlatni nakit. U kuću je ušao kroz nezaključana balkonska vrata, a nakit je otuđio iz ormara u spavaćoj sobi i to oko 15 zlatnih prstenja, zlatnu ogrlicu, veliki dukat i zlatnu tijaru. Veći dio nakita je pronađen i vraćen vlasniku, dok se za preostalim dijelom traga.
Protiv osumnjičenika se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.


Stranica