Građani pomogli policiji

Slika PU_BP/IMG_1431-polic.vozilo.jpg

Policija je sinoć od građana zaprimila dojavu da je skupina mladića razbila izlog staklo na robnoj kući u Slavonskom Brodu, Vukovarska. Također su pomogli policiji pri uhićenju ove skupine mladića


Foto: Ilustracija 
 
Dana 7. travnja u 23.25 sati zaprimljena je dojava od građana, da je skupina mladića razbila izlog staklo na robnoj kući u Slavonskom Brodu, Vukovarska ulica. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja, pronašli i uhitili sve osobe koje su se prethodno razbježale po naselju Slavonija. Utvrđeno je da se radi o petorici mladića u dobi od 18 do 27 godina (18-godišnjak, 19-godišnjak, dvojica 20-godišnjaka i 27-godišnjak), koji su bacili metalni stalak za bicikle u izlog staklo robne kuće. Pritom su oštećeni i razni izloženi prodajni artikli. Mladići su bili u alkoholiziranom stanju. Dovedeni su i zadržani u službenim prostorijama sukladno zakonskim odredbama. Nad njima se nastavlja kriminalističko istraživanje i potom podnošenje odgovarajućih pismena.
Za napomenuti je da su uhićenju ove skupine mladića uvelike doprinijeli građani, koji su policiju pravovremeno izvijestili. Ovakva inicijativa građana je za svaku pohvalu i nailazi na veliku podršku u policiji.


Stranica