Teško ozlijeđen motociklist

Slika PU_BP/IMG_0392-PN-Yamaha.jpg

U subotu u 15 sati u mjestu Podcrkavlje dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Prometna nesreća se dogodila


Foto: PU brodsko-posavska 
 
Dana 3. travnja u 15 sati u mjestu Podcrkavlje dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Prometna nesreća se dogodila na način da je 23-godišnjak upravljao kombiniranim automobilom marke „VW 2,5 TDI“, kojim je skretao ulijevo na kolni ulaz, ne propustivši 21-godišnjeg vozača motocikla marke „Yamaha YZF-R6“ s prednošću prolaska. U kočenju je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u desni bočni dio kombiniranog automobila. Od siline udara vozač motocikla je završio u unutrašnjosti kombiniranog vozila probivši desno bočno staklo, dok je motocikl završio na kolniku. U ovoj prometnoj nesreći 21-godišnji vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.
Protiv 23-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanja prometne nesreće“, dok protiv vozača motocikla slijedi donošenje obveznog prekršajnog naloga zbog upravljanja neregistriranim motociklom.


Stranica