Narušavanje javnog reda i mira

Slika PU_BP/IMG_0755-KD-krađe.jpg

Tijekom poslijepodnevnih sati, jučer, u Slavonskom Brodu, ul. J. J. Štrosmajera, 31-godišnjak je unutar ugostiteljskog objekta, narušavao javni red i mir, na način da je u vidno alkoholiziranom


Foto: Ilustracija 
 
Dana 1. ožujka oko 19.40 sati u Slavonskom Brodu, ul. J. J. Štrosmajera, 31-godišnjak je unutar ugostiteljskog objekta, narušavao javni red i mir, na način da je u vidno alkoholiziranom stanju, razbio jednu staklenu čašu o pod, čije krhotine su ozlijedile 28-godišnju zaposlenicu u vidu posjekotina na glavi. Zaposlenica je upućena na ukazivanje liječničke pomoći. Policijski službenici su 31-godišnjaka uhitili i doveli u službene prostorije, gdje je zadržan sukladno zakonskim odredbama. Izvršenim alkotestom kod njega je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,71 promila.
Protiv 31-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i protiv 28-godišnje zaposlenice za počinjeni prekršaj (usluživanje alkoholnih pića osobi koja je već pod utjecajem alkohola).


Stranica