Krivotvorenje isprava

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac na ulazu u RH djelatnici policije su u ponedjeljak u 21.40 sati, izvršenom graničnom kontrolom u unutrašnjosti osobnog vozila bosanskih nacionalnih oznaka u kojem


Foto: Ilustracija
 
Dana 22. veljače u 21.40 sati na graničnom prijelazu Slavonski Šamac na ulazu u Republiku Hrvatsku djelatnici policije izvršenom graničnom kontrolom u unutrašnjosti osobnog vozila bosanskih nacionalnih oznaka u kojem su se nalazili dva državljana BiH pronašli su tri pločice karlovačkih registracijskih oznaka za koje su posumnjali da su krivotvorene.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su krivotvorene reg. pločice karlovačkih oznaka isti koristili, da bi ih postavili na dva kupljena teretna vozila, koja su se nalazila natovarena na teretno vozilu s prikolicom, a koje je bilo parkirano na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Velikoj Kopanici.
Teretna vozila izuzeta su i stavljena pod carinski nadzor a protiv bosanskohercegovačkih državljana slijedi kaznena prijava iz članka 311 st. 2. KZ-a RH.


Stranica