U prometnoj nesreći teško ozlijeđena putnica

Slika PU_BP/IMG_1197-regulacija prometa.jpg

Dana 30. siječnja u 19.55 sati u Novoj Gradiški u ulici Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.


Foto: Ilustracija 
 
Dana 30. siječnja u 19.55 sati u Novoj Gradiški u ulici Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 40-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke VW „Polo“, vršeći radnju uključivanja u promet sa zemljane bankine, ne uvjerivši se da tu radnju može učiniti bez opasnosti. Također nije vodio računa o položaju vozila, smjeru, brzini kretanja, uslijed čega je prednjim središnjim dijelom vozila udario u prednji središnji dio osobnog automobila marke „Audi 80“, kojim je upravljao 36-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 15-godišnja putnica u osobnom automobilu „Audi 80“, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški puštena kući.
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 40-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica