Skrila drogu u dijelu kose svezane u rep

Slika PU_BP/Img_3710-droga-pretinac.jpg

U petak u 19.40 sati u Vrpolju, J. J. Štrosmajera, policijski službenici su prilikom obavljanja nadzora u prometu, zaustavili osobni automobil marke „VW Golf“, u kojemu su u pretincu


Foto: Ilustracija 
 
Dana 29. siječnja u 19.40 sati u Vrpolju, J. J. Štrosmajera, policijski službenici su prilikom obavljanja nadzora u prometu, zaustavili osobni automobil marke „VW Golf“, u kojemu su u pretincu uočili PVC smotuljak, sa sadržajem koji svojim izgledom i mirisom podsjeća na opojnu drogu tipa marihuana, ukupne težine cca 1,2 grama, vlasništvo 20-godišnjaka. Također je u sklopu daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja i kod 20-godišnjakinje u dijelu kose svezane u rep, pronađen jedan PVC paketić, ispunjen praškastom materijom bijele boje, koja izgledom podsjeća na opojnu drogu tipa amfetamin, tzv. „Speed“, ukupne težine 9,0 grama. Od ovo dvoje oduzeti su PVC paketići, koji će biti dostavljeni na daljnje vještačenje.
U dogovoru sa županijskim državnim odvjetništvom protiv njih dvoje slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.


Stranica