Teško ozlijeđena vozačica Golfa

Slika PU_BP/Img_0562-PN u Cerniku.jpg

Deset minuta iza podne, jučer, u mjestu Cernik dogodila se prometna nesreća u kojoj je 22-godišnja vozačica osobnog automobila zadobila teške tjelesne ozljede.


Foto: PU brodsko-posavska 
 
Dana 20. siječnja u 12.10 sati u mjestu Cernik dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 22-godišnjak upravljao skupom vozila i to teretnim automobilom marke „Man“ sa priključnim vozilom, kojim se izlaskom iz zavoja nije držao strane kretanja, pa je došlo do udara središnjeg lijevog dijela osobnog automobila „VW Golf“, koji je dolazio iz suprotnog smjera, u priključno vozilo, nakon čega se Golf odbio i prednjim bočnim lijevim dijelom udario u središnji bočni dio priključnog vozila. Od siline udara osobni automobil se odbio i zaustavio na nogostupu. U ovoj prometnoj nesreći 22-godišnja vozačica osobnog automobila Golf, je zadobila teške tjelesne ozljede, koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Tijekom trajanja očevida u vremenu od 12.30 do 15.20 promet je na toj dionici, preusmjeravan na obilazne smjerove.
U suradnji sa državnim odvjetništvom Nova Gradiška protiv 22-godišnjeg vozača skupa vozila slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica