Policajci ih spriječili u daljnjem činjenju kaznenog djela

Slika PU_BP/IMG_0761-uhićen1.jpg

Jučer nakon zaprimljene dojave o pokušaju provale u kiosk, policajci su spriječili dvije osobe u daljnjem činjenju kaznenog djela, koje su uhitili. Kriminalističkim istraživanjem nad njima


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 14. siječnja u 5.38 nakon zaprimljene dojave da je u Slavonskom Brodu, u ulici E. Kumičića, u tijeku provala u kiosk, policijski službenici su u neposrednoj blizini zatekli i uhitili dvije muške osobe. Nad ove dvije osobe, 26-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Slavonskog Broda, su proveli kriminalističko istraživanje, te je također obavljen očevid na mjestu događaja, kojom prilikom je utvrđeno da su oni, oko 5.35 sati razbili izlog staklo na kiosku u namjeri otuđenja predmeta iz unutrašnjosti u čemu su ih policajci spriječili. Obzirom da je 26-godišnjak prilikom razbijanja stakla zadobio ozljedu ruke, ukazana mu je liječnička pomoć.
U suradnji sa općinskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu protiv 26-godišnjaka i 19-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.


Stranica