Razriješena kaznena djela krađe bicikala i cvijeća

Slika PU_BP/IMG_1490-krađe bicikala.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su razriješili devet kaznenih djela krađe bicikala i cvijeća. Uhitili su 32-godišnjaka kojeg se sumnjiči da je otuđio šest bicikala i pet lončanica cvijeća.


Foto: Ilustracija 
 
Dana 13. siječnja policijski službenici su uhitili 32-godišnjaka nad kojim su dovršili kriminalističko istraživanje. Tom prilikom su utvrdili da je 32-godišnjak od mjeseca rujna do kraja prošle godine, otuđio ukupno šest bicikala na području grada Slavonskog Broda i pet lončanica (cvijeće – palme, fikus i filadendron) iz dvorišta tri obiteljske kuće, oštetivši na takav način vlasnike za ukupan iznos od nekoliko tisuća kuna.
 
Bicikle je otuđivao, otključane i zaključane, iskoristivši nesmotrenost vlasnika sa javnih površina i ispred zgrada, a cvijeće je otuđio u tri navrata iz  otvorenih dvorišta obiteljskih kuća. Otuđene bicikle je u međuvremenu prodao na teritoriju Bosne i Hercegovine. 
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 32-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krađe.


Stranica