Zapljena droge

Slika PU_BP/Img_0097-droga-marih..jpg

Od ponedjeljka do jučer, policijski službenici su uhitili pet osoba nad kojima su proveli kriminalističko istraživanje i pritom pronašli ukupno 22,2 grama opojne droge tipa marihuana.


Foto: Ilustracija 
 
U vremenskom razdoblju od 11. do 13. siječnja policijski službenici su uhitili pet osoba nad kojima su proveli kriminalističko istraživanje i pritom pronašli ukupno 22,2 grama opojne droge tipa marihuana.
- Dana 11. siječnja u 19.15 sati u Slavonskom Brodu u ulici A. Štampara, policajci su od 25-godišnjaka izuzeli papirni paketić sa ukupno tri grama marihuane.
- Dana 12. siječnja u 19.15 sati u Slavonskom Brodu, ulica A.Štampara policajci su zatekli 28-godišnjaka od kojega su sukladno zakonskim odredbama izuzeli dva papirna paketa ukupne težine 16,4 grama marihuane. Također je nad 25-godišnjakom i 21-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje, koji se također dovode u vezu sa ovim kaznenim djelom. Od 25-godišnjaka je izuzet mobitel i 600 kuna, što potječe iz kaznenog djela.
- Dana 13. siječnja u 18.15 sati mjestu Kovačevac policajci su od 19-godišnjaka izuzeli paketić sačinjen o novinskog papira u kojem se nalazila opojna droga tipa marihuana i ručno motana cigareta tzv. „Joint“ ukupne težine 2,8 grama.
U konzultaciji sa državnim odvjetništvom protiv ove petorice slijedi podnošenje kaznenih prijava i optužnih prijedloga zbog počinjenih kaznenih djela iz zlouporabe opojnih droga i optužnih prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.


Stranica