Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika PU_BP/IMG_1432-PN-Vrhovina.jpg

Danas u 6.55 zaprimljena je dojava da se u odvodnom kanalu u mjestu Vrhovina nalazi mrtva osoba. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su utvrdili da se radi o prometnoj nesreći


Foto: PU brodsko-posavska 
 
Dana 30. prosinca u 6.55 zaprimljena je dojava da se u odvodnom kanalu u mjestu Vrhovina nalazi mrtva osoba. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, utvrdivši da se radi o prometnoj nesreći koja se dogodila u noćnim satima u kojoj je 14-godišnjak smrtno stradao, čiju smrt je u 7.15 sati konstatirala liječnica hitne medicinske pomoći.
 
Unatoč malo tragova sa mjesta događaja, policijski službenici su operativnim radom, ubrzo otkrili osumnjičenog vozača i pronašli osobni automobil marke „Yugo“ s kojim je sudjelovao u prometnoj nesreći nakon koje se dao u bijeg. Osobni automobil je odvezao nekoliko kilometara dalje od mjesta prometne nesreće, ostavivši ga u jednom obraslom šljiviku. Osumnjičenik je uhićen, nad kojim je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja, kojim će se utvrditi sve pojedinosti vezano uz ovu prometnu nesreću.
 


Stranica