Kaznena djela krađe

Slika PU_BP/IMG_0756-lisice.jpg

Dva sata iza ponoći, jučer, u mjestu Oriovac, nepoznati počinitelji su postavili mrežu za ulov ribe na ribnjaku, a kada su ih uočili djelatnici ribnjaka, udaljili su se u nepoznatom smjeru.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 28. prosinca oko 2 sata u mjestu Oriovac, nepoznati počinitelji su postavili mrežu za ulov ribe na ribnjaku, a kada su ih uočili djelatnici ribnjaka, udaljili su se u nepoznatom smjeru. Djelatnici ribnjaka su pronašli postavljenu mrežu sa ulovljenom ribom, koju su vratili u vodu. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika na pronalasku nepoznatih počinitelja, kao i podnošenje odgovarajućih pismena.
           
Dana 28. prosinca u 16 sati uhićen je 23-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Istraživanjem je utvrđeno da je on istog dana oko 12.15 sati sa police iz trgovine u Slavonskom Brodu, Starčevićeva ulica, iskoristivši nepažnju zaposlenice, otuđio jedan mobilni telefon marke „Nokia 6700“. U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 23-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.


Stranica