Kazneno djelo ubojstva

Slika PU_BP/IMG_0761-uhićen1.jpg

U petak u 23.30 sati uhićen je 56-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 18. prosinca u 23.30 sati uhićen je 56-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalističkim istraživanjem, obavljenim očevidom i drugim prikupljenim obavijestima, utvrđeno je, da je on oko 21.30 unutar svoje kuće u vidno alkoholiziranom stanju, nakon verbalnog sukoba sa 32-godišnjim susjedom, uzeo manju sjekiru, udarivši ga tupim dijelom više puta u predjelu glave, nakon čega je 32-godišnjak pao na tlo, preminuvši na mjestu događaja. Liječnik Doma zdravlja u Slavonskom Brodu konstatirao je smrt. Mrtvo tijelo 32-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je po nalogu istražnog suca, dana 19. prosinca obavljena obdukcija.
U suradnji sa državnim odvjetništvom, dana 20. prosinca 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, priveden istražnom sucu županijskog suda u Slavonskom Brodu.


Stranica