Nedozvoljena trgovina

Slika PU_BP/Pa240038-cigarete1.jpg

Policijski službenici na zaštiti državne granice, u srijedu su u manjem mjestu sa područja općine Oriovac, zatekli dvije osobe u nedozvoljenoj prodaji cigareta, te proveli kriminalističko istraživanje.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 4. studenoga oko 9.45 sati, u manjem mjestu (oko 25 kilometara zapadno od Slavonskog Broda), policijski službenici na zaštiti državne granice su, u nedozvoljenoj prodaji cigareta zatekli 44-godišnjakinju i 51-godišnjaka.

Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija u kojima prebivaju, te je u gospodarskim zgradama pronađeno ukupno 1 940 kutija raznih vrsta cigareta s nadzornim markicama Ministarstva financija Bosne i Hercegovine i Ministarstva financija Republike Hrvatske namijenjenih izvozu. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su cigarete namijenjene daljnjoj preprodaji.

U dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv 44-godišnjakinje i 51-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine.


Stranica