Pozvala policiju i dragovoljno predala oružje

Slika PU_BP/P7250015-oružje.jpg

Jučer oko 12 sati, 64-godišnjakinja iz mjesta Donji Lipovac, pozvala je policijske službenike odlučivši se na dragovoljnu predaju oružja.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 01. studenoga oko 12.00 sati 64-godišnjakinja iz mjesta Donji Lipovac, pozvala je policijske službenike odlučivši se na dragovoljnu predaju oružja. Potom su policijski službenici od građanke na siguran način preuzeli jednu automatsku pušku marke „PPŠ“, cal. 7,62 mm, sa dva spremnika za streljivo i pet komada pripadajućeg streljiva.
 
NAPOMENA: Policija i dalje provodi akciju "Manje oružja - manje tragedija" kojom nastoji senzibilizirati građane i potaknuti na dragovoljnu predaju oružja. U vezi s tim pružena je zakonska mogućnost građanima da i dalje mogu u neograničenom vremenskom periodu policiji dragovoljno predati oružje koje nepovlasno posjeduju, a protiv građana koji se odluče na takvu predaju neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupci. Dovoljno  je samo nazvati policiju na broj 92 i policijski službenici će doći i na siguran način preuzeti oružje.


Stranica