Napustio mjesto događaja prometne nesreće

Slika PU_BP/Fotografija-0003-ZSPC.jpg

Jučer oko 21.15 sati u Slavonskom Brodu, A. Cesarca dogodila se prometna nesreća nakon koje je počinitelj napustio mjesto događaja prometne nesreće, ali je ubrzo pronađen

Foto: Ilustracija 
Dana 26. listopada oko 21.15 sati u Slavonskom Brodu, A. Cesarca dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je počinitelj napustio mjesto događaja prometne nesreće.
Nesreća se dogodila na način da je 46-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Ford Escort“, ne krećući se sredinom prometne trake već je prešao na parkirališni prostor, uslijed čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela vozila u stražnji lijevi dio parkiranog osobnog automobila marke „Peugeot 605“. Nakon toga je napustio mjesto događaja prometne nesreće, ne razmijenivši podatke o sebi i vozilu kojim je prouzrokovao prometnu nesreću sa vlasnikom oštećenog vozila.
No međutim, policijski službenici su ga ubrzo pronašli, te podvrgli alkotestu, kojom prilikom je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,67 g/kg.
U vezi ove prometne nesreće 46-godišnjem vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog, te također slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica