Na graničnim prijelazima otkrivene cigarete

Slika PU_BP/P7250016-cig-zaplj..jpg

U vremenu od 16.45 do 20.20 sati, jučer, na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Stara Gradiška, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine u vozilima kod tri osobe pronašli cigarete.


Foto:
Ilustracija 

Dana 26. listopada u vremenu od 16.45 do 20.20 sati na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Stara Gradiška, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine u osobnom automobilu marke „VW Passat“ BiH nacionalnih oznaka i broja i autobusu marke „Man“, također BiH nacionalnih oznaka i broja, kod trojice državljana Bosne i Hercegovine pronašli skriveno ukupno 260 kutija raznih vrsta cigareta.
Cigarete su pronađene u osobnoj prtljazi u prtljažnom prostoru, putnim torbama i jaknama, koje su vlasnici unijeli u Republiku Hrvatsku izbjegavajući mjere carinskog nadzora, te su protiv istih službenici carine poduzeli mjere iz nadležnosti svoga rada.
Policijski službenici protiv 33-godišnjaka, 38-godišnjaka i 43-godišnjaka dostavljaju kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora, te također slijedi provođenje kaznenog postupka dana 27. listopada.


Stranica