Tučnjava

Slika PU_BP/IMG_1112-tučnjava.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana u poslijepodnevnim satima u Novoj Gradiški, došlo je do narušavanja javnog reda i mira između dvojice muškaraca, koji su došli u verbalni, a potom i tjelesni sukob


Foto: 
Ilustracija
Dana 17. rujna oko 15 sati u Novoj Gradiški, naselje Urije došlo je do narušavanja javnog reda i mira, na način da su 43-godišnjak i 41-godišnjak došli u verbalni (psujući jedan drugome), a potom i tjelesni sukob razmijenivši udarce rukama i nogama po glavi i tijelu. Potom je 43-godišnjak iz džepa hlača izvadio nož na oprugu, krenuvši prema 41-godišnjaku uz prijetnje, koji mu je nogom izbio nož iz ruke.

Po dolasku policijskih službenika i upozorenju 43-godišnjak je prestao sa činjenjem prekršaja i prijetnjama. Izvršenim alkotestiranjem nad 43-godišnjakom utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,72 g/kg, dok kod 41-godišnjaka nije bilo reakcije na alkohol. Sudionici ovog sukoba nisu imali vidljivih ozljeda.
 
Protiv 43-godišnjaka slijed podnošenje kaznene prijave nadležnom općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i optužnog prijedloga Prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 41-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga, također zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Stranica