Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika PU_BP/Img_6456-PN-Cernik.jpg

U subotu u blizini mjesta Cernik dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba teško je ozlijeđena, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Dana 15. kolovoza oko 15.20 sati u blizini mjesta Cernik dogodila se prometna nesreća na način da je 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, te se izlaskom iz zavoja na desno nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika, već je kotačima zahvatio putnu bankinu, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio u putni kanal, udarivši prednjim dijelom vozila u zemljanu kosinu kanala od koju se odbio, te je potom prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u dio betonskog mosta, nakon čega se vozilo zaustavilo, prevrnuto na krov.
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 23-godišnjakinja, koja se nalazila kao putnica na stražnjem sjedalu, a koja je u 18.00 sati od zadobivenih ozljeda preminula na Odjelu intenzivne njege u bolnici u Novoj Gradiški. Teške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji vozač koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju, dok je 22-godišnjak koji se nalazio u svojstvu suvozača lakše ozlijeđen.
Protiv 26-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica