Skivio prometnu nesreću, pa pobjegao

Slika PU_BP/Fotografija-0003-ZSPC.jpg

REŠETARI: U petak u jutarnjim satima 25-godišnji državljanin Slovenije je skrivio prometnu nesreću u kojoj su tri osobe ozlijeđene te pobjegao, ali je ubrzo pronađen i sankcioniran.

Dana 24. srpnja oko 9.40 sati u mjestu Rešetari dogodila se prometna nesreća, na način da je 25-godišnji državljanin Slovenije upravljao osobnim automobilom marke „Hyndai“ slovenskih nacionalnih oznaka, koji na raskrižju nije zaustavio vozilo na znak crvenog svjetla, već je ušao u raskrižje, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila marke „VW Golf“ (kojim je upravljao 20-godišnjak) u lijevi bočni dio vozila marke „Hyndai“, nakon čega je 25-godišnjak napustio mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen od strane policijskih službenika.
U ovoj prometnoj nesreći tri osobe (putnici u osobnom automobilu marke „VW Golf“) zadobile su lake tjelesne ozljede, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.
Uz optužni prijedlog 25-godišnjak je doveden u Prekršajni sud Nova Gradiška, gdje mu je rješenjem izrečena novčana kazna za počinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, no obzirom da isti nije imao novčanih sredstava za platiti, novčana kazna mu je pretvorena u kaznu zatvora u trajanju od 22 dana, te je predan u zatvor u Požegi.
 


Stranica