Razriješene teške krađe

Slika PU_BP/Img_4389-razrj.teš.kr..jpg

VRPOLJE: Operativnim radom policijskih službenika Policijske postaje Vrpolje razriješena su kaznena djela teške krađe iz prethodnog razdoblja.

- Obavljenim očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđeno je, da su dana 02/03. srpnja u vremenu od 21.30 do 6.15 sati u mjestu Trnjanski Kuti, jedan 18-godišnjak i 24-godišnjak uporabom podesnog predmeta pokidali lokot na ulaznim vratima trgovine, vlasništvo 48-godišnjaka, otuđivši iz unutrašnjosti više šteka raznih vrsta cigareta, te oko 600 kuna iz kase, oštetivši pritom vlasnika za iznos od oko četiri tisuće 300 kuna.
Protiv predmetnih slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi nadležnom Državnom odvjedtništvu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.
 
- Provedenom kriminalističkom obradom nad 50-godišnjakom utvrđeno je da je isti u vremenu od 7. ožujka do 12. srpnja u mjestu Novo Topolje, u vrijeme dok je 44-godišnja vlasnica bila odsutna iz kuće, nasilno otvorio prozor, ušavši u kuću iz koje je otuđio razne predmete, alkoholna pića, odjevne predmete i sl., oštetivši pritom vlasnicu za iznos od oko tisuću 200 kuna.
Protiv 50-godišnjaka slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi nadležnom Državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.


Stranica