Pronađena droga

Jučer oko 4.20 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine kod putnika u autobusu pronašli 51.61 grama marihuane.

Dana 8. srpnja oko 4.20 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski službenici su prilikom vršenja redovite granične kontrole na ulazu u Republiku Hrvatsku u suradnji sa službenicima carine, između sjedala u autobusu (BiH nacionalnih oznaka) pronašli PVC vrećicu sa zelenom biljnom tvari nalik na opojnu drogu tipa marihuana. Tom prilikom uhićen je 26-godišnjak iz Bjelovara, koji se nalazio u svojstvu putnika u navedenom autobusu, nad kojim je provedena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno da se u vrećici nalazi opojna droga tipa marihuana ukupne težine od 51.61 gram (vlasništvo predmetnoga).
U dogovoru sa Državnim odvjetništvom protiv 26-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojne droge i optužnog prijedloga zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.


Stranica