Tjedno izvješće - PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 1. do 8. kolovoza, zabilježeno je ukupno osam kaznenih djela od kojih je četiri protiv imovine (krađa, teška krađa) i četiri protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnje 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 1. do 8. kolovoza,  zabilježeno je ukupno osam kaznenih djela od kojih je četiri protiv imovine (krađa, teška krađa) i četiri protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnje).

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća, od kojih jedna sa poginulim osobama, pet s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su smrtno stradale, dvije osobe su teško ozlijeđene, dok je pet osoba zadobilo  lakše tjelesne ozljede.  

Prošli tjedan je na novogradiškom području evidentirano ukupno tri prekršaja od čega dva iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Policijski službenici su također utvrdili tri slučaja kršenja odredbi članka 95 Obiteljskog zakona.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je od 05. do 07. kolovoza prešlo ukupno 57 354 putnika i 19 271 vozilo.



Stranica