Poginuo vozač motocikla

Slika PU_BP/Honda-PN.jpg

Jučer oko 16.25 sati na državnoj cesti D-53 kod Gornjeg Slatinika dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila kad je 31-godišnjak (iz Slavonskog

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 16.25 sati na državnoj cesti D-53 kod Gornjeg Slatinika dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila kad je 31-godišnjak (iz Slavonskog Broda) upravljajući motociklom Honda u smjeru jug – sjever, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se kretao osobni automobil Ford Fiesta, požeških registracijskih oznaka. Pritom je došlo do udara motocikla u prednji desni dio osobnog automobila i prednje vjetrobransko staklo, te potom pada na travnatu površinu. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja, smrtno je stradao 31-godišnji vozač motocikla, čiju smrt su liječnici konstatirali u 16.46 sati. Lakše su ozlijeđeni 52-godišnji vozač osobnog automobila i 46-godišnja putnica. Vozač je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući, dok je putnica zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Tijekom trajanja očevida promet je na dionici državne ceste D-53 bio preusmjeravan na okolne pravce u vremenu od 17 do 18.15 sati. Po nalogu istražnog suca, mrtvo tijelo 31-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije, gdje će se u ponedjeljak obaviti obdukcija. Slijedi obavijest nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica