Stanje sigurnosnih događaja u protekla 24 sata

Slika PU_BP/zgrada PU 044.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo sedam i to tri kaznena djela teške krađe, tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se četiri prometne nesreće, a radi se o prometnim nesrećama s materijalnom štetom.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je pet prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dva prekršaja iz drugih zakona. 
 



Stranica