Sažetak događaja - PP N.Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 11. do 18. srpnja, zabilježeno je ukupno 16 kaznenih djela od kojih je 10 kaznenih djela protiv imovine, pet kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 11. do 18. srpnja, zabilježeno je ukupno 16 kaznenih djela od kojih je 10 kaznenih djela protiv imovine, pet kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina, te jedno kazneno djelo iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga.  

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su lakše ozlijeđene, dok su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Prošli tjedan je na novogradiškom području evidentirano ukupno šest prekršaja, od čega jedan iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Od ostalih događaja bilježe se dva požara od kojih jedan s materijalnom štetom i jedan bez štete u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Također je evidentan jedan slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava, koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prošli tjedan prešlo ukupno 104 484 putnika i 39 229 vozila.



Stranica