PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 04. do 11. srpnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno četiri kaznenih djela od kojih su sva četiri u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 04. do 11. srpnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno četiri kaznenih djela od kojih su sva četiri u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela (2) i to dvije krađe, a od ostalih jedna prijetnja i jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno šest prometnih nesreće, od kojih su svih šest s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno osam prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 98 053 putnika i 33 856 vozila.
 



Stranica