PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 04. do 11. srpnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno dva kaznena djela, od kojih su oba u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je jedno oštećenje tuđe stvari i jedno kazneno djelo  

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 04. do 11. srpnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno dva kaznena djela, od kojih su oba u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirano je jedno oštećenje tuđe stvari i jedno kazneno djelo prijetnje.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno šest prometnih nesreće, od kojih su svih šest s materijalnom štetom.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno pet prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda.i mira i dva prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 98 053 putnika i 33 856 vozila.
 



Stranica