Događaji za prošli tjedan - PP N.Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 27. lipnja do 04. srpnja, zabilježeno je ukupno osam kaznenih djela od kojih je pet kaznenih djela protiv imovine, dva kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 27. lipnja do 04. srpnja,  zabilježeno je ukupno osam kaznenih djela od kojih je pet kaznenih djela protiv imovine, dva kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina, te jedno kazneno djelo protiv javnog reda.  

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodile su se tri prometne nesreće, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Prošli tjedan je na novogradiškom području evidentirano ukupno osam prekršaja, od čega šest iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Od ostalih događaja bilježe se dva požara na poljoprivrednim površinama od kojih jedan bez štete i jedan s manjom materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prošli tjedan prešlo ukupno 102 300 putnika i 37 612 vozila.



Stranica