Tjedno izvješće - PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 13. do 20. lipnja, zabilježeno je ukupno 14 kaznenih djela od kojih je osam protiv imovine (šest kaznenih djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari ), tri kaznena  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 13. do 20. lipnja,  zabilježeno je ukupno 14 kaznenih djela od kojih je osam protiv imovine (šest kaznenih djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari ), tri kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina, te po jedno kazneno djelo protiv službene dužnosti, protiv pravosuđa i protiv braka, obitelji i mladeži.  

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se 10 prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su u prošlom tjednu intervenirali u tri slučaja i to dva put zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan put zbog povrede odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je od 17. do 19. lipnja prešlo ukupno 48 266 putnika i 15 852 vozila.



Stranica