PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 06. do 13. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela, od kojih su svih 10 u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirane su dvije teške krađe, tri krađe, jedno oštećenje tuđe

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 06. do 13. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela, od kojih su svih 10 u strukturi općeg kriminaliteta. Evidentirane su dvije teške krađe, tri krađe, jedno oštećenje tuđe stvari, jedna prijetnja, dva kaznena djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i jedno kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreće, od kojih su svih pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno sedam prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 91 250 putnika i 34 428 vozila. 
 



Stranica