PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 06. do 13. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih su svih 13 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 06. do 13. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih su svih 13 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela (8) i to tri teške krađe, četiri krađe i jedno oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijskih postaja Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreće, od kojih su svih pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno devet prekršaja i to četiri iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 91 250 putnika i 34 428 vozila.
 



Stranica