Uhićen 51-godišnjak

Slika PU_BP/IMG_1867.jpg-uhićenxx.jpg

Jučer oko 10 sati na području općine Gundinci dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Prometna nesreća se dogodila na način da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom VW Passat, prednjim dijelom vozila udario u psa  

Foto: PU brodsko-posavska 

Jučer oko 10 sati na području općine Gundinci dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Prometna nesreća se dogodila na način da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom VW Passat, prednjim dijelom vozila udario u psa koji je bez nadzora istrčao na kolnik. Pas je na mjestu događaja uginuo (pasmine hrvatski ovčar, vlasništvo 51-godišnjaka). Protiv vlasnika slijedi obavezni prekršajni nalog.

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje postupali su oko 13.50 sati po dojavi na okolnosti prijetnji koje je 51-godišnjak uputio 33-godišnjaku, te stigli na adresu stanovanja 51-godišnjaka u namjeri obavljanja obavijesnog razgovora s njim. Po dolasku policije, 51-godišnjak ih je ignorirao, kao i njihove izdane naredbe da se ne udaljava. Sjeo je na traktor, uključio se na cestu, zaustavio na kolnom ulazu, da bi nakon toga traktorom krenuo prema službenom vozilu udarivši nekoliko puta u zadnji desni dio policijskog vozila, a u daljnjem činjenju kaznenog djela spriječili su ga policijski službenici zakonitom uporabom sredstava prisile. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pedesetjednogodišnjak je uhićen, te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenih djela sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, prijetnje i oštećenja tuđe stvari, odnosno prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica