Dvoje ozlijeđenih u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/MTC-pn.jpg

Jučer oko 12.55 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulica Sv.Antuna i I.Lucića dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila kad je 56-godišnji vozač osobnog automobila Renault Megane

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 12.55 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulica Sv.Antuna i I.Lucića dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila kad je 56-godišnji vozač osobnog automobila Renault Megane, vozilom ušao u raskrižje, ne propustivši motocikl Yamaha s prednošću prolaska, kojim je upravljao 25-godišnjak. Pritom je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u prednji lijevi dio osobnog automobila, te pada vozača motocikla i putnice na kolnik. Motocikl Yamaha R6 nije registriran, a vozač i putnica su tijekom vožnje koristili zaštitne kacige. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 25-godišnji vozač motocikla, dok je 22-godišnja putnica zadobila lakše tjelesne ozljede. Oboje su nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući.

Protiv 56-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dok protiv 25-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.        



Stranica