Prošlotjedni kontinuirani nadzori prometa

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/mup rh - pu bp.png

Prošlotjedni „rekorderi“ su 35-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom, autocestom A3, nepropisnom brzinom od 216 km/h, dok je 19-godišnjak kroz naseljeno mjesto (Slavonski Brod, ulica SV. Antuna), upravljao osobnim automobilom brzinom od 121 km/h, te 49-godišnjak, koji je u Slavonskom Brodu, u ulici V. Jagića upravljao osobnim automobilom s 2,46 promila alkohola u organizmu

Na prometnicama u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, od 27. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022. godine, dogodilo se ukupno 30 prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 26 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama ozlijeđeno je ukupno sedam osoba, i to: tri osobe su zadobile teže, a četiri lakše tjelesne ozlijede.
U spomenutom razdoblju, policijski službenici su utvrdili 224 prometna prekršaja, od čega 63 prekršaja nepropisnih brzina, 12 prekršaja nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 13 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 3 prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način te su utvrđeni i drugi prometni prekršaji.
Prošlotjedni „rekorderi“ su 35-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom, autocestom A3, nepropisnom brzinom od 216 km/h, dok je 19-godišnjak kroz naseljeno mjesto (Slavonski Brod, ulica SV. Antuna), upravljao osobnim automobilom brzinom od 121 km/h, te 49-godišnjak, koji je u Slavonskom Brodu, u ulici V. Jagića upravljao osobnim automobilom s 2,46 promila alkohola u organizmu.
Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju s aktivnostima nadzora prometa s naglaskom na teže prometne prekršaje, te pozivaju sudionike u prometu na pridržavanje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica