Počinio prometnu nesreću pod utjecajem alkohola

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija1.JPG

U ovoj prometnoj nesreći, lakše tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 26-godišnji počinitelj prometne nesreće zadržan u policiji na otriježnjenju.

Foto: Ilustracija

U subotu, 1. siječnja, oko 4.30 sati, kod mjesta Trnjanski Kuti, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Naime, do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom austrijskih nacionalnih oznaka, pod utjecajem alkohola od 0,92 promila upravljao 26-godišnjak.
U kretanju vozilom, nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju ceste te je u zavoju došlo do zanošenja vozila i prelaska na suprotnu stranu kolnika. Kolnikom iz suprotnog smjera kretao se osobni automobil, slavonskobrodskih registracija, kojim je upravljao 20-godišnjak.
Od siline udarca, vozilo slavonskobrodskih registracija se odbilo te sletjelo u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći, lakše tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 26-godišnji počinitelj prometne nesreće zadržan u posebnim prostorijama policije do prestanka utjecaja alkohola. 26-godišnjak je prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica