Zbog krađa i teških krađa dobio istražni zatvor

Slika PU_BP/provalnik drv vrata.png

Foto: Ilustracija

Policija je u subotu dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 19 i 20 godina sa područja općine Bebrina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.  

Oni su osumnjičeni da su tijekom noći 19./20. ožujka na području općine Bebrina provalili u garažu, vlasništvo 54-godišnjaka i iz prostora garaže otuđili tri motorne pile, jednu leđnu bakrenu špricu i 45 litara dizel goriva. Ukradeni predmeti su pronađeni i uz potvrdu od 19-godišnjaka oduzeti te će biti vraćeni oštećenom. Policija će protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo teška krađa.

Zbog ovog kaznenog djela  i više kaznenih djela krađe i teške krađe počinjenih na području grada Slavonskog Broda i općine Bebrina za koja je 19-godišnjak osumnjičen ranije (priopćenje od 20. ožujka) policija ga je u subotu oko 15 sati temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva  dovela sucu istrage, koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora.   



Stranica