Zaplijenjena droga kokain, amfetamin, marihuana i tablete koje sadrže psihotropne tvari

Slika /PU_BP/2023/Droga2023/Droga2.jpg

Policijski službenici su prošli tjedan u poslijepodnevnim i noćnim satima, u 6 slučajeva na području Slavonskog Broda i Nove Gradiške od 6 osoba oduzeli 32,19 grama droge kokain, 10,5 grama droge amfetamin

Foto: ilustracija

U sklopu aktivnosti suzbijanja zlouporabe droge policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su prošli tjedan na području Slavonskog Broda i Nove Gradiške zaplijenili drogu kokain, amfetamin, marihuanu i tablete koje sadrže psihotropne tvari.

Naime, policijski službenici su u vremenu od 27. veljače do 3. ožujka, u poslijepodnevnim i noćnim satima, u tri slučaja na području Slavonskog Broda te tri slučaja na području Nove Gradiške od 6 osoba (u dobi od 18, 33, 35, 36, 38 i 52) oduzeli 32,19 grama droge kokain, 10,5 grama droge amfetamin, 5,46 grama droge marihuane te 120 tableta koje se nalaze na popisu droga i sadrže psihotropne tvari.

Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv ostalih osoba podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Prethodno objavljene vijesti:

Upravljao automobilom pod utjecajem droge kokaina i THC-a,

Policijski službenici zaplijenili drogu marihuanu, kokain i amfetamin.

 

Stranica