Zajedno doprinesimo normaliziranju stanja oko sebe!

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Policijski službenici su i danas uz svoje građane i nastavljaju komunikaciju te aktivnosti obavljanja očevida, a na terenu su i druge žurne službe koje obavljaju aktivnosti sanacije

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su tijekom grmljavinskog nevremena praćenog jakom kišom i olujnim vjetrom, bili dostupni i na usluzi građanima, a u Operativno komunikacijskom centru su zaprimljene brojne dojave građana.

U vremenu od 17.30 do 18.30 sati, na području policijske uprave (Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški, Okučanima i okolnim mjestima) nevrijeme je prouzročilo znatnu materijalnu štetu na stambenim objektima (kućama, gospodarskim zgradama), vozilima i slično. Također su evidentne štete na javnim napravama (električnim vodovima) te je bilo i prekida u isporuci električne energije. Došlo je i do privremenog zastoja u prometu (podvožnjaci u Slavonskom Brodu) u kojima se nakupljala voda.

Dogodio se i nesretan slučaj u Cerničkoj Šagovini u kojem je smrtno stradala jedna osoba (vijest objavljena 19. srpnja: Uslijed pada stabla na vozilo smrtno stradao 40 godišnji vozač.

Molimo građane da budu oprezni prilikom kretanja budući da se još uvijek (po ulicama, dvorištima, parkiralištima, oko trgovačkih centara) nalaze srušeni dijelovi krovova, stabala, granja i drugih razbacanih predmeta, te da pripaze prilikom zahvata sanacije obiteljskih kuća, jer su i dalje prisutne opasnosti od padova raznih predmeta.

Policijski službenici su i danas uz svoje građane i nastavljaju komunikaciju te aktivnosti obavljanja očevida, a na terenu su i druge žurne službe koje obavljaju aktivnosti sanacije.

Samo zajedno, odgovorno i smireno, možemo doprinijeti normaliziranju stanja oko sebe te svesti mogućnost dodatnog stradavanja na minimum! 

Stranica