Zadržani u policiji na otriježnjenju

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Zbog opasnosti da će prekršitelji nastaviti s činjenjem prekršaja i nakon sankcioniranja, dovedeni su u policiju.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici, su tijekom vikenda sankcionirali tri počinitelja prometnih prekršaja koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.

U subotu, 10. travnja, oko 2.30 sati, u Novoj Kapeli, zaustavili su osobni automobil, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila, upravljao 20-godišnjak.
U nedjelju, 11. travnja, oko 16 sati, u Slavonskom Brodu, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 42-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem, u njegovu organizmu je očitana koncentracija od 2,93 g/kg alkohola u krvi.
Nadalje, istog dana, oko 16.40 sati, na autocesti A3, prilikom upravljanja osobnim automobilom, u prometu na cestama zaustavljen je 30-godišnji hrvatski državljanin, u čijem je organizmu utvrđena koncentracija alkohola od 1,32 promila.
Zbog opasnosti da će prekršitelji nastaviti s činjenjem prekršaja i nakon sankcioniranja, dovedeni su u policiju, gdje su smješteni u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv svih počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pogledajte informaciju: Skrivio prometnu nesreću s 1,56 promila alkohola u organizmu.

Stranica